Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αρχαίοι θεοί και δαίμονες σάς περιμένουν στο psychological horror visual novel Raging Loop (trailer)

*
H PQube ανακοίνωσε οτι πρόκειται να φέρει το psychological horror visual novel Raging Loop της Kemco σε PlayStation 4 και Nintendo Switch (σε φυσική και ψηφιακή μορφή) μέσα στο 2019. Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο απομονωμένο ιαπωνικό χωριό Yasumizu.

Πυκνή ομίχλη έχει πέσει στον τόπο, εμποδίζοντας όποιον θέλει να φύγει. Οι αρχαίοι θεοί έχουν έρθει να κυνηγήσουν τους κατοίκους του χωριού. Ένα προς ένα. Η "γιορτή" έχει ξεκινήσει και το στοίχημα είναι ποιος θα κατορθώσει να ξεφύγει ζωντανός.


Το βουνό αποτελούσε κάποτε κατοικία των πέντε beast guardians. Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας, κάποιοι από τους κατοίκους του Yasumizu θα "κληρονομήσουν" τις δυνάμεις τους. Οι λύκοι σκοτώνουν έναν άνθρωπο καθημερινά. Το φίδι διακρίνει αν κάποιος είναι λύκος ή άνθρωπος. Η αράχνη προστεύει έναν άνθρωπο από το λύκο. Οι δυο μαϊμούδες γνωρίζουν η μία ποια είναι η άλλη. Το κοράκι ξέρει ποιο πτώμα ανήκει σε άνθρωπο και ποιο σε λύκο.

Η ιστορία έχει πολλά παρακλάδια και κάθε θάνατος μπρορεί να σας προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για να αποκαλύψετε ποιός είναι ο δολοφόνος. Ακολουθεί το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*